Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα 44χρονη υποσμηναγός της 111 Π.Μ.


ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΑΡΑΘΟΣ 2


Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 44χρονη υποσμηναγό, που υπηρετούσε στη Μοίρα Εφοδιασμού της 111 Πτέρυγας Μάχης και έχασε τη ζωή της, σε τροχαίο δυστύχημα, σήμερα το πρωί, ενώ πήγαινε στη μονάδα της, για να μαζέψει υπογραφές, καθώς είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης!

Η άτυχη Στυλιανή Αυγέρη, υποσμηναγός στην μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης – αποστρατείας, που έγινε δεκτή τον περασμένο Μάιο από τον Β’ Κλάδο Διεύθυνσης Προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί εντός του Αυγούστου και ήταν από τις τελευταίες φορές που πήγαινε στη μονάδα της, για να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν γραφτό να φτάσει στον προορισμό της, καθώς το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα, στις 8 σήμερα το πρωί, σε δυστύχημα που έγινε στην οδό Βόλου – Μικροθηβών, στο ύψος του Μάραθου.
Η άτυχη γυναίκα, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra και κατευθυνόταν προς Ν. Αγχίαλο, ενώ φαίνεται ότι ο δρόμος γλιστρούσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να συγκρουστεί αρχικά με ένα Nissan Navara, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και στη συνέχεια με ένα SEAT Leon, στο οποίο επέβαιναν τρεις επίσης εργαζόμενοι στην 111 Π.Μ. που σχολούσαν από 24ωρη βάρδια.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του μικρού αυτοκινήτου της υποσμηναγού να γίνει άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ μεγάλες ζημιές υπέστη και το εκτός δρόμου όχημα οδηγούσε ένας 37χρονος, από τη Λαμία. Πάντως, η καμπίνα επιβατών του Nissan ήταν σχεδόν άθικτη, που σημαίνει ότι αν η αξιωματικός φορούσε ζώνης ασφαλείας, θα είχε γλιτώσει με έναν τραυματισμό.
Όπως αναφέρουν μάρτυρες που είδαν τη σκηνή, η άτυχη υποσμηναγός, πιθανόν δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, ενώ τραυματίστηκε ο 37χρονος Λαμιώτης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, καθώς χρειάστηκε να κοπεί η πόρτα του 4Χ4 οχήματός του. Τελικά μεταφέρθηκε, ελαφρά τραυματίας στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.
Ευτυχώς, από τη σύγκρουση του μοιραίου Micra με το τρίτο αυτοκίνητο, δεν υπήρξε τραυματισμός. Πάντως η κινητοποίηση της Τροχαίας Βόλου και της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκε και ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης.
Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού, μαθήτριας του Δημοτικού Σχολείου.
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Λόγω του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μέχρι τις 10.45, καθώς ο δρόμος γλιστρούσε από τα λάδια και δεν μπορούσε να δοθεί στην κυκλοφορία, πριν καθαριστεί καλά από σκούπα του Δήμου.
Αφού Πυροσβεστική και Τροχαία τράβηξαν τα τρία αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου, επί τόπου πήγε σκούπα του Πολυδύναμου κέντρου Ν. Αγχιάλου που καθάρισε το δρόμο, στη συνέχεια η Πυροσβεστική έριξε πριονίδι, για να απορροφηθούν τα λάδια από τα κάρτερ των κινητήρων και ακολούθησε πλύση του οδοστρώματος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πάντως, η κυκλοφορία εκτρέπονταν από τη γέφυρα του Μάραθου και δεν δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

http://magnesianews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις