Στα «μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας προηγούμενης δεκαετίας» επέστρεψε η ΕΛΑΣ, καταγγέλλουν οι αστυνομικοί

Στα «μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας προηγούμενης δεκαετίας» επέστρεψε η ΕΛΑΣ, καταγγέλλουν οι αστυνομικοί
Στο παλιό σύστημα επικοινωνίας με τους ασυρμάτους, που χρησιμοποιείτο πριν από το 2004, επιστρέφει από σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. με την κατάργηση, βάσει της αρχικής σύμβασης, του ειδικού συστήματος ενδοεποικοινωνίας TETRA.


Σε ανακοίνωσή της με χαρακτηριστικό τίτλο «Η Αστυνομία γυρίζει χρόνια πίσω», το Σωματείο Ειδικών Φρουρών καταγγέλλει ανάμεσα στα άλλα ότι «από τα μεσάνυχτα σήμερα, επιστρέψαμε στα μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας προηγούμενης δεκαετίας, υποβαθμίζοντας το αποτελεσματικότερο όπλο του αστυνομικού στη μάχη με το έγκλημα, το τεράστιο όπλο της επικοινωνίας. Η πολιτεία επέτρεψε στο όνομα της οικονομίας να εξοικονομήσει χρήματα περικόπτοντας την ασφάλεια των αστυνομικών της».

Οι συνδικαλιστές απευθύνουν έκκληση «από τον Πρώτο Πολίτη της χώρας μας μέχρι και τον τελευταίο που μπορεί να στηρίξει με αποφάσεις του την ασφάλεια των αστυνομικών, να σταματήσει την κατρακύλα της οπισθοδρόμησης διατηρώντας σύγχρονο το κομμάτι της επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ.».

Τα Νέα

Σχόλια

  1. Όλη η χώρα είναι βυθισμένη στον μεσαίωνα. Νοσοκομεία, στρατός, δημόσιο, συγκοινωνίες... Οι αστυνομικοί γιατί να είναι εξαίρεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις