Αλλάζουν οι Άδειες στον Στρατό Ξηράς

Το αυτονόητο για τις άδειες των στρατιωτικών ζήτησε να εφαρμοστεί ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς. Ποιο είναι αυτός Μα να μπορούν να παίρνουν άδειες και απαλλαγές “κολλητά”. Μέχρι τώρα η ταλαιπωρία ήταν απίστευτη.
Χρειαζόταν να παρέμβει ο Α/ΓΕΣ γι΄ αυτό απλό θέμα; Στην Ελλάδα ζούμε μην το ξεχνάμε. 
Τι προβλέπει η παρέμβαση του Α/ΓΕΣ; Σύμφωνα “με το Φ.440/30/948007/Σ.157/08-9-2014 έγγραφο του ΓΕΣ, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας της Υπηρεσίας για το στρατιωτικό προσωπικό και του έμπρακτου ενδιαφέροντός της για αυτό...
δίνεται η δυνατότητα στις Διοικήσεις να χορηγούν αθροιστικά και κατόπιν έγγραφης αιτήσεως του ενδιαφερομένου, μαζί με Κανονική Άδεια – ΑΜΔ και τις απαλλαγές από εκτέλεση υπηρεσίας, με την επισήμανση της δυνατότητας που παρέχεται στις Διοικήσεις και όχι της υποχρέωσής τους, ως προς την εφαρμογή του παραπάνω μέτρου”.

Σχόλια

  1. αντί να ασχολείται με τρίχες καλό θα ήταν να ασχολείται με τα εφαπαξ των στελεχών που τιμωρούνται γιατί δεν θέλουν από τα 45 έτη να είναι συνταξιούχοι και αυτοί που έφυγαν στα 25 ετη παίρνουν περισσότερα από αυτούς που φεύγουν στα 32 μετά τον 1 του 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις