Αναδιοργάνωση Ε.Δ. τώρα, με την συνδρομή των Γενικών Επιτελείων!

H αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων θα προχωρήσει τόνισε ο Υπουργός Άμυνας κ Πάνος Καμμένος και αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια για το εξαιρετικό έργο και τα σχέδια που είχε επεξεργαστεί ο αρμόδιος πρώην υφυπουργός κ. Νίκος Τόσκας, που τώρα συμμετέχει στην νέα κυβέρνηση ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.




''Χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος''

 Ο κ Καμένος κοιτώντας προς την πλευρά του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  ναυάρχου Αποστολάκη τόνισε ότι η αναμόρφωση θα συνεχιστεί με την συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. 
Υπογράμμισε  δε ότι η αναμόρφωση θα προχωρήσει όχι μόνο για την εξοικονόμηση πόρων αλλά και για την καλύτερη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων Και όλα αυτά, πρόσθεσε, χωρις να υπολογιστεί πολιτικό κόστος.

Αιχμή;

 Η αναφορά του κ Καμμένου στην βοήθεια που θα ζητηθεί από τα Γενικά Επιτελεία από ορισμένους εκτιμήθηκε ως έμμεση αιχμή κατά του κ. Τόσκα επειδή, όπως αναφερόταν, ο τότε υφυπουργός είχε προχωρήσει καποιες αλλαγές χωρις να έχει κατ ανάγκην την σύμφωνη γνώμη των Γενικών Επιτελείων. Πάντως όπως προαναφέραμε ο κ Καμμένος μίλησε για ''εξαιρετική δουλειά'' του κ. Τόσκα και την συνεργασία που είχε με τα Επιτελεία...
http://kranosgr.blogspot.gr/2015/09/blog-post_619.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις