Ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός διαψεύδει τον Ερντογάν για τα “σύνορα της καρδιάς”

kayank
Η Τουρκία χώρα σε τρικυμμία! Ο Ερντογάν  έχει γίνει γραφικός μιλώντας για τα “σύνορα της καρδιάς του” , δείχνοντας έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο ολάκερο και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της κυβέρνησής του τον διαψεύδει πανηγυρικά!

Ο Αναπληρωτής πρωθυπουργός  Veysi Kaynak σε σημερινή του ομιλία στην Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση (TBMM) ανέφερε μεταξύ άλλων: ” Δεν κοιτάζουμε προς τα εδάφη άλλων χωρών. Τα 786 χιλιάδες τετρ. χιλιόμετρα της τουρκικής επικράτειας, μας είναι αρκετά. Η εμπλοκή μας στην Συρία μέσω της επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη δεν έχει σκοπό την εισβολή και την κατοχή. Έπρεπε να καταπολεμήσουμε τις εστίες τρομοκρατίας στην Συρία πριν η τρομοκρατία να εξαπλωθεί εντός των τουρκικών εδαφών”.
Συγκρίνετε τώρα αυτή τη δήλωση με τις δηλώσεις Ερντογάν και άλλων και βγάλτε συμπέρασμα.
Αξιολογώντας την υφιστάμενη κατάσταση στην Τουρκία, όσον αφορά την οικονομία, την κατάσταση ασφαλείας (επιβολή κατάστασης εκτάκτου ανάγκης), τις μαζικές συλλήψεις, φυλακίσεις, εξευτελισμούς όλων όσων αντιδρούν στο καθεστώς και την αποδυνάμωση των ΤΕΔ (από τον Ιούλιο έως 30 Νοεμβρίου έχουν απολυθεί από τους 3 Κλάδους περίπου 10.000 αξιωματικοί – Υπαξιωματικοί οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκκαλιά των επιχειρησιακών Μονάδων), προκύπτει μια χώρα ασταθή και απρόβλεπτη η αντιμετώπιση της οποίας χρειάζεται εγρήγορση, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις