Με αρετή και τόλμη: Νέοι παρουσιαστές Στρατιωτικοί! Γιατί “γδύθηκαν”;

https://i1.wp.com/www.armynow.net/wp-content/uploads/2017/03/areti-tolmi-sima.jpg?fit=1048%2C542 
 Tρία νέα πρόσωπα – στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εμφανίστηκαν ως παρουσιαστές στην εκπομπή “Με αρετή και Τόλμη” σήμερα. Δείτε ποιοι είναι και γιατί “γδύθηκαν”


Πλήρης επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του ArmyNow.Net πριν τρεις ημέρες ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας γίνεται “κάστινγκ” και ψάχνουν παρουσιαστές για την εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη“.
Η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Βίκυς Παπαλουκά, της ξανθιάς καλλονής – δημοσιογράφου που παρουσιάστηκε σε μόλις δυο εκπομπές, άφησε κενό.
Το επιτελείο της εκπομπής από καιρό “φλέρταρε” με την ιδέα για άνδρα παρουσιαστή, που θα στεκόταν δίπλα στην δυναμική Αλεξία Τασούλη.
Και η αποχώρηση της Βίκυς Παπαλουκά για το Star ήταν η ευκαιρία.
Ζήτησαν από τα Γενικά Επιτελεία να προτείνουν εμφανίσημα στελέχη, άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία θα απασχοληθούν στην εκπομπή, όχι μόνο ως παρουσιαστές, αλλά και ως τεχνικοί.
Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας οργανώθηκε κανονικά “κάστινγκ”, κυρίως για υπαξιωματικούς και ανθυπασπιστές και τελικά βρέθηκαν τα πρόσωπα που θα εμφανίζονται στην εκπομπή.
Πρόκειται για τον Ανθυπασπιστή Συμεών Λαδόπουλο από τον Στρατό Ξηράς, την Αρχισμηνία Σοφία Κορμά και την Αρχικελευστή Ιλιάνα Μπουραντά.
Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε στην σημερινή εκπομπή και προκάλεσε ποικίλλα σχόλια.
Το θετικό είναι ότι πρόκειται για πρόσωπα που εμφανίζονται “δροσερά” στον τηλεοπτικό φακό.

Αντιρρήσεις

Το αρνητικό πάντως που συζητήθηκε ευρέως είναι ότι τους …”έγδυσαν”. Για αρκετούς είναι περίεργο σε μια εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων τα στελέχη – παρουσιαστές να εμφανίζονται με κοστούμι και ταγιέρ, ενώ τα στελέχη που εμφανίζονται στα ρεπορτάζ με τις στολές και τη φόρμα παραλλαγής.
Δείτε τα στελέχη και κρίνετε μόνοι σας.

Αρετή-τόλμη Αρετή-τόλμη
 Αρετή-τόλμη


ΠΗΓΗ :http://www.armynow.net/me-areti-kai-tolmi-stratiotikoi-parousiastes/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις