Ζήτω η Ελλάς αναφώνησε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης


Η Ελλάδα θα τα καταφέρει λέει ο δήμαρχος Ν.Υόρκης
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει λέει ο δήμαρχος Ν.Υόρκης
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης λόγω της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, ο δήμαρχος της αμερικανικής μητρόπολης, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση ενώ δεν παρέλειψε να εξιτάρει τη δημιουργική συμβολή των ελληνοαμερικανών στην πόλη.
Ο Μπλούμπεργκ απέδωσε διακήρυξη στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, Ηλία Τσεκερίδη, για την Ελληνική Ανεξαρτησία και για τους εορτασμούς που θα γίνουν στη Νέα Υόρκη, με αποκορύφωμα την παρέλαση στην 3η λεωφόρο του Μανχάταν, την προσεχή Κυριακή.

 «Ζήτω η Ελλάς», φώναξε ο δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ και συνέχισε λέγοντας ότι «η Ελλάδα θα τα καταφέρει» ενώ τόνισε ότι η φετινή παρέλαση της ομογένειας θα αποτελέι φόρο τιμής στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.
Παρών ήταν ο  Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος που παρουσίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη συνδρομή του στην ανέγερση του Αγίου Νικολάου στο «σημείο μηδέν».
Ακολούθησαν εορταστικές εκδηλώσεις με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το σχολείο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις