H Disney θα προσφέρει δουλειά σε απόστρατους !

 Η Walt Disney Company προτίθεται να προτείνει απασχόληση σε τουλάχιστον 1.000 παλαιμάχους στρατιώτες μετά την επιστροφή τους από το μέτωπο μέσα στην επόμενη τριετία, υποστηρίζει σε σημερινό της ανακοινωθέν η εταιρεία.

    Στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι ήρωες εργάζονται εδώ», που παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η Disney θα χρηματοδοτήσει επίσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανώσεις που προσφέρουν επιμόρφωση, ή άλλες υπηρεσίες σε πρώην οπλίτες.



    Η ανακοίνωση αυτού του προγράμματος γίνεται τη στιγμή που πολυάριθμοι παλαίμαχοι στρατιώτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, κυρίως μετά την ανάκληση των δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

    «Καθώς μία νέα γενεά ανδρών και γυναικών οπλιτών ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον πολιτικό βίο, εμείς ενισχύουμε την υποστήριξή μας και τη δέσμευσή μας απέναντι στους ήρωες των νέων καιρών», τονίζει ο Μπομπ Άιγκερ, πρόεδρος της Disney.

    Η Disney θα προτείνει «τουλάχιστον 1.000 θέσεις εργασίες και ευκαιρίες για σταδιοδρομία» στους παλαιούς μαχητές. Οι θέσεις εργασίας θα διασπαρούν σε όλους τους κλάδους δραστηριοτήτων του ομίλου: στα τηλεοπτικά του δίκτυα, στις παραγωγές, στα στούντιο και στα θεματικά πάρκα του», προσδιορίζει ο Άιγκερ.

    Η εταιρεία θα δρομολογήσει επίσης μία εκστρατεία εθνικής ευαισθητοποίησης, προκειμένου να παρακινήσει τις αμερικανικές επιχειρήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Πηγή: www.OnAlert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις