Κορυφαία πηγή ΓΕΕΘΑ,παίρνει θέση για τους "εξοπλισμούς",με αφορμή άρθρο του Onalert

 Κορυφαία πηγή του ΓΕΕΘΑ,αντέδρασε στο χθεσινό άρθρο του Onalert με τίτλο “Τουρκο-τρομολαγνεία και εξοπλισμοί.Μίγμα καταστροφικό για την Ελλάδα”. Και αντέδρασε θετικά,περιγράφοντας τη θέση της στρατιωτικής ηγεσίας.Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κορυφαία αυτή πηγή του ΓΕΕΘΑ:

“Συμφωνούμε απολύτως για τα περί “εκσυγχρονισμού”.Στόχος μας είναι η αποκατάσταση πλήρους λειτουργίας για όλο το υλικό μας.Όλα στο 100%.Τίποτα άλλο.Μόνο από δωρεάν παραχωρήσεις μπορούμε να εντάξουμε όπλα  στο οπλοστάσιό μας”.

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που πηγή από τα υψηλότερα κλιμάκια της ιεραρχίας ,σχολιάζει τα όσα διαρκώς διαρρέουν “εξοπλιστικοί κύκλοι”. Και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν από το ταξίδι του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ. 

Ο ΥΕΘΑ που θα συνοδεύεται από τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, θα συζητήσει και για εξοπλισμούς ,αλλά μόνο στη λογική της δωρεάν παραχώρησης,όπως στη περίπτωση των αρμάτων μάχης Abrams.

Η αντίδραση στο άρθρο του Onalert, εκφράστηκε πριν γίνει γνωστή ηδικαστική έρευνα που ξεκινά για τα εξοπλιστικά προγράμματα της δεκαετίας 1999-2009.

Πηγή: www.OnAlert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις