Αυτοκτόνησε στρατιώτης σε μονάδα στο Αιγάλεω


Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε  ότι, αργά το βράδυ ( περίπου στις  22:00), ο  στρατιώτης  Η. Μ., που υπηρετούσε στην 180 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ,  αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του στρατοπέδου. Ο στρατιώτης ήταν 20 ετών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία .
Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θανόντος. 
Η ερωτική απογοήτευση ήταν η αιτία, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που όπλισε το χέρι του 20χρονου στρατιώτη και αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που εκτελούσε χρέη σκοπιάς στην 180 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ στο Αιγάλεω.
Όπως φαίνεται ο νεαρός στρατιώτης δεν άντεξε το χωρισμό και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όπλο του την ώρα της σκοπιάς.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του 20χρονου...
ενώ το Γενικό Επιτελείου Στρατού ανέφερε πως ο στρατιώτης αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού στις εγκαταστάσεις της Μοίρας του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις