"Η Συρία θα πληρώσει το τίμημα" λένε οι Τούρκοι,


  
   MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

   Ανω κάτω έχει γίνει η Τουρκία με την κατάρριψη του αεροσκάφους RF-4 της τουρκικής αεροπορίας από την αντιαεροπορική ασπίδα της Συρίας. Η Συρία υποστηρίζει πως το αεροσκάφος των Τούρκων είχε πλησιάσει σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από τα εδάφη της και πετούσε πάνω στα χωρικά της ύδατα.

«Η Συρία κατέρριψε το αεροσκάφος μας τύπoυ RF-4» είναι ο τίτλος της Habertürk η οποία αναφέρει πως το αεροσκάφος το οποίο είχε απογειωθεί από τη Μαλάτια χάθηκε από τα ραντάρ ανοιχτά της Συρίας περίπου στις 12 το μεσημέρι. Η εφημερίδα γράφει πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε με αντιαεροπορικό πύραυλο.
 
«Παίζει με τη φλόγα» είναι ο τίτλος της Hürriyet η οποία γράφει πως το αεςροσκάφος καταρρίφθηκε από την αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας. «Στη σύσκεψη που έγινε στην Άγκυρα, ανακοινώθηκε πως το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τη Συρία και πως η Τουρκία θα κάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες σχετικά με το τι ακριβώς είχε συμβεί»

«Θα πληρώσουν το τίμημα» είναι ο τίτλος της VATAN η οποία υποστηρίζει πως το τουρκικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα και πως η Άγκυρα θα λάβει σκληρά μέτρα έναντι της Δαμασκού.,
onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις