Τι είπε ο υφυπουργός Άμυνας Δ.Ελευσινιώτης για τα οικονομικά στη βάση των πυροσβεστικών


Τι είπε ο υφυπουργός Άμυνας Δ.Ελευσινιώτης για τα οικονομικά στη βάση των πυροσβεστικών

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε το πρωί την 355 ΜΤΜ και την Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών (ΜΣΑ) στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για το έργο των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-215 και είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους ιπτάμενους, αλλά και με το προσωπικό εδάφους που συντηρεί τα πυροσβεστικά αεροσκάφη μέρα και νύχτα για να τα διατηρεί σε άριστη πτητική κατάσταση.
Απευθυνόμενος στα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, ο κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης δεν μπορούσε παρά να ανφερθεί στα οικονομικά θέματα που απασχολούν και τους στρατιωτικούς:


“ Καταλαβαίνετε ότι οι μέρες που περνάμε είναι αρκετά δυσκολες και είναι γνωστά σε όλους τα οικονομικά προβλήματα. Με τα οικονομικά ασχολούμαστε κάθε μέρα και προσπαθούμε  να διαφυλάξουμε το μισθό, τα επιδόματα και τις αποζημιώσεις των ενστόλων.
Αυτό που έχω να σας πω είναι ένα ευχαριστώ για το έργο που προσφέρετε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που πετάτε, που κινδυνεύετε πάνω από τις φωτιές. Ενα μεγάλο ευχαριστώ από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου αλλά και από την κυβέρνηση… Ενα μεγάλο μπράβο στους ήρωες που δεν φάινονται, δηλαδή τους μηχανικούς των αεροσκαφών, αυτοί που είναι στο παρασκήνιο, διότι τα αεροσκάφη δεν πετάνε μόνο με τους πιλότους, αλλά πετούν εξαιτίας και της δουλειάς που κάνουν αυτοί που είναι στο έδαφος”.

Συεπώς είμαστε στο στάδιο της προσπάθειας που όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι αποτέλεσμα θα έχει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις