ΟΧΙ της τρόϊκας στα ισοδύναμα Παναγιωτόπουλου.Του ζητούν να βρει 400 εκατομμύρια!


ΟΧΙ της τρόϊκας στα ισοδύναμα Παναγιωτόπουλου.Του ζητούν να βρει 400 εκατομμύρια!

Ηχηρό όχι τρόϊκας στα ισοδύναμα μέτρα του Παναγιωτόπουλου . Στο ΥΕΘΑ έχει σημάνει συναγερμός αφού από τα 570 εκατομμύρια ισοδύναμα μέτρα η τρόϊκα έχει αποδεχτεί τα 105!!!

Το οριστικό και ηχηρό όχι της τρόϊκας επιβεβαιώνει όσα είπε ο γενικός διευθυντής του Στουρνάρα στην επαφή που είχε μαζί τους μετά από τη συγκέντρωση και τη πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον δημιουργεί ένα “καυτό ερώτημα”:

•Αφού η τρόϊκα απορρίπτει σχεδόν το σύνολο των μέτρων που πρότεινε ο Παναγιωτόπουλος ποια θα είναι τα εναλλακτικά μέτρα που θα προταθούν; Θα στραφούν πάλι σε μισθούς και λειτουργικά έξοδα;

Εννοείται ότι δεν υπάρχει περιθώριο ,για κάτι τέτοιο ούτε γι΄ αστείο.χωρίς να μιλάμε πλέον για απόλυτη διάλυση των ΕΔ. Όμως η τρόϊκα δεν ενδιαφέρεται γι΄ αυτό. Βλέπει και εξετάζει μόνο νούμερα. Τίποτα άλλο.

Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πλέον είναι σαφές ότι έχει μπει στη γωνία από τη τρόϊκα αλλά και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Θα συνεχίσει να δέχεται τα χτυπήματα χωρίς αντίδραση ή θα αποδεχτεί να βάλει κι άλλο μαχαίρι στις ΕΔ; 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις