Έως 7,5% η μείωση του μισθολογίου στρατιωτικών που θα ανακοινωθεί,στο 25% η πραγματική

Έως 7,5% η μείωση του μισθολογίου στρατιωτικών που θα ανακοινωθεί,στο 25% η πραγματικήΗ επίσκεψη Μέρκελ τελείωσε ,η ανάβαση του Γολγοθά για τους Έλληνες συνεχίζεται. Και πρώτα απ΄ όλα έρχονται τα μέτρα, που δεν είναι τίποτα άλλο από περικοπές,περικοπές,περικοπές.

Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται για να προχωρήσεις οτιδήποτε άλλο ,δηλαδή καταβολή της δόσης των 31 δις και επιμήκυνση θα πρέπει να πέσει κι άλλο μαχαίρι.

Στο μισθολόγιο των στρατιωτικών αυτό σημαίνει άμεση περικοπή η οποία θα κυμανθεί από το 6 έως το 7,5%. Και θα είναι περικοπή αναδρομική από τη 1η Ιουλίου! 

Αν επιλεγεί το 7,5% τότε, λενε θα υπάρξει κάποια μικρή αύξηση του επιδόματος επικινδυνότητας. 

Όμως οι περικοπές ως γνωστόν δεν θα είναι μόνο αυτές που θα ανακοινωθούν αλλά κι αυτές που επί της ουσίας έχουν ήδη αρχίσει να επιβάλονται στους στρατιωτικούς. Όπως για παράδειγμα το κόψιμο των οδοιπορικών. Επιπλέον θεωρείται βέβαιη και η κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών .

Επί της ουσίας οι στρατιωτικοί μπορεί να δουν επιπλέον μείωση του εισοδήματός τους ακόμη και κατά 20 έως 25%! 

onalert.gr

Σχόλια

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.ΕΥΓΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΤΕ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις