Υπό διάλυση και η υγειονομική περίθαλψη των στρατιωτικών. Μεγάλα προβλήματα στα νοσοκομεία

Λεφτά για τους στρατιωτικούς δεν υπάρχουν,αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το άσχημο είναι ότι οι στρατιωτικοί διαπιστώνουν διάλυση και σε άλλους κρίσιμους τομείς με πρώτο αυτόν της υγιεονομικής τους περίθαλψης.


Όπως μας επεσήμανε αξιωματικός το πρόβλημα στα νοσοκομεία όλο και χειροτερεύει. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σ' όλα σχεδόν τα νοσοκομεία όπου όπως υποστηρίζει “ασθενής που θα χρειαστεί χειρουργείο με απαίτηση χρήσης υλικού πέρα του απλού ράματος δεν πρέπει να προσδοκά κάτι σε λιγότερο από δύο μήνες. Για προγραμματισμό επίσκεψης εξωτερικού ιατρείου σε λίγο ξεπερνάμε τον Μάιο. Τώρα βέβαια πως ο ίδιος γιατρός μπορεί να σε δεί την επόμενη ημέρα στο ιδιωτικό του ιατρείο χωρίς να είναι συμβεβλημέμος με το Δημόσιο το οποίο του επιτρέπει να ασκεί και ελεύθερο επάγγελμα, αυτό δεν το έμαθε η τρόικα”, προσθέτει.

Έχουμε ξαναγράψει ότι ακριβώς επειδή οι στρατιωτικοί οικονομικά εξαθλιώθηκαν, τουλάχιστον ας τους επιλύσουν αυτά τα ζωτικά για τη καθημερινότητά τους θέματα.

onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις