Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος απαντά για το μήνυμα υπέρ Σταϊκούρα και το ΜΤΣ!


Επανέρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος ,μέσω twitter και δίνει συνέχεια στο μήνυμα-στήριξης προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ επισημαίνει στο νέο μήνυμά του ότι η τραγική κατάσταση στο ΜΤΣ ήταν “ξεκάθαρηαπό το 2002” και προσθέτει απατώντας σ΄ όσους του ασκούν κριτική: “για όσους θέλουν να την αντιληφθούν”.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ παραπέμπει στο σύνδεσμο του ΜΤΣ και στα τραγικά οικονομικά του δεδομένα.

Ωστόσο τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν κάνει κατανοητό,γιατί πρέπει ο Α/ΓΕΕΘΑ να υποστηρίξει ,να καλύψει και να δώσει …εύσημα στον όποιο υπουργό της κυβέρνησης. Ειδικά σε μια κυβέρνηση που όσα …ΒΟΕΑ κι αν απελευθερώσει έχει προκαλέσει τεράστιο ζήτημα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και αυτό είναι βέβαιο ότι το έχουν όλοι αντιληφθεί. 



onalert.gr

Σχόλια

  1. ΤΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ.ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιόνι ειναι λίγο. Θα πρέπει να μαθει ο συγκεκριμμένος τυπάκος ότι στον ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, οπως έχει διορισθεί αυτός και οι όμοιοί του. ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. Διορίζεται, ο διοικητής της τράπεζας, ο θυρωρός της βουλής και ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις