Υπάρχουν θεσμοί που παρά την κρίση λειτουργούν!


Υπάρχουν θεσμοί που παρά την κρίση  λειτουργούν!

Αισθάνομαι  την ηθική ανάγκη και υποχρέωση... να σας ευχαριστήσω θερμά, ως μητέρα Νεοσύλλεκτου στρατιώτη, για όσα προσφέρετε στα παιδιά μας, που καταταχθήκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία-υποχρεωση προς την πατρίδα.

Διεπίστωσα «Ιδίοις όμμασι» το  ειλικρινές ενδιαφέρον με το οποίο εσείς , ως Διοικητής και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΒ, που τελεί υπό τις διαταγές σας, φροντίζεται να έχουν οι στρατεύσιμοι άριστές συνθήκες  διαμονής και διαβίωσης, καθαρούς στρατιωτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, για να μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς την πατρίδα, όποτε και αν χρειαστεί

Η συμβολή της Διοίκησης και των στελεχών του Κέντρου είναι αμέριστή, άοκνη και ανιδιοτελής, με υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και μέριμνα για τα όποια προβλήματα  των στρατεύσιμων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή προσαρμογή και εκπαίδευση τους. Διαπίστωσα ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε πρόβλημα των παιδιών μας και με την βοήθεια του ειδικού επιστημονικού προσωπικού τους ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα και τα επιλύεται στο μέτρο του δυνατού.

 Κατόπιν αυτών είμαι βέβαια ότι ο γιος μου και οι άλλοι στρατευμένοι νέοι εξοπλίζονται με τις γνώσεις και το ψυχικό σθένος για να διανύσουν την θητεία τους και να επανέλθουν ως πολίτες με περισσότερα εφόδια και ικανότητες, για να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, να πορευτούν όρθιοι με υγιείς αρχές.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω  και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στα παιδιά μας το Μόνιμο προσωπικό του Κέντρου με αποτέλεσμα την άρση της προκατάληψης, που είχε από τις ανεύθυνες διηγήσεις φίλων του, που  τον είχαν, προετοιμάσει  αρνητικά απέναντι στη στράτευση και δημιούργησαν άγχος , φόβο αγωνία και στεναχώρια όχι μόνο στον γιο μου αλλά και σε  μας.

Μετά τιμής

Eλευθεριάδου Σοφία, Εκπαιδευτικός

Κάτοικός Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης,

 Μητέρα Νεοσύλλεκτου Στρατιώτη , ΕΣΣΟ 2013 Α΄.

http://kranosgr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4819.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις