Αλλάζουν οι απαλλαγές στον στρατό - Επιβεβαίωση

Ακόμα μια απόλυτη επιβεβαίωση του karavanastheblog!! Όπως ήδη είναι γνωστό στους περισσότερους από εσάς, το έγγραφο με τις προτάσεις για απαλλαγές στον στρατό υπάρχει. Οι απαντήσεις σχεδόν όλων των διοικήσεων ήταν αρνητικές, ενώ αντιπρότειναν την οικονομική αποζημίωση των υπηρεσιών. Ωστόσο κάτι τέτοιο, λόγω των οικονομικών συνθηκών, φαίνεται αδύνατο να υλοποιηθεί με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτό που προτείνει το ΓΕΣ. Ευχαριστούμε τους καθημερινούς μας αναγνώστες. Εδώ μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις που "καίνε"!

Σχόλια

  1. Η απαλλαγές δεν θα φέρουν στις οικογένειες μας ένα πιάτο φαγητό αλλά κάτι είναι και αυτό. Φοβάμαι ότι πίσω από αυτό το μέτρο κρύβετε όμως κάτι άλλο το οποίο δεν θέλω να το πω, αλλά νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 600 euro tha mas dinoun synadelfe , kai tha pame me tin karavana sto spiti na taizoume tin oikogeneia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρουμε ποτέ θα υλοποιηθεί αυτό με της απαλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tι προτείνει το ΓΕΣ δηλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εφοσον γινει τοτε πρεπει να περιμενουμε ενα δωρακι ασχημο. υπομονη και οποιος αντεξει. να δουμε πως θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας,ντροπη και αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΡΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν είσαι στον τόπο σου έχει καλώς αν οχι που βρίσκεις δεύτερη δουλειά

      Διαγραφή
  8. TRENDKILL/ Αφού θα μας κόψουν που θα μας κόψουν χρήματα, τουλάχιστον να δουλεύουμε ΟΣΟ εργάζονται και οι υπόλοιποι! Πυροσβέστες, Αστυνομικοί... και όλοι αυτοί! Δεν κατάλαβα δηλαδή! ΕΜΕΙΣ θα βγάλουμε ΠΑΛΙ το φίδι από την τρύπα; ΟΧΙ!!! ΕΜΕΙΣ είμαστε για να μπαίνουμε ΑΛΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εν ετει 2004 ο παπαντωνιου μας ειπε οτι ολοι θα παμε στο σπιτι μας.ε φυσικα απο τοτε δεν το εχω δει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 4:53!ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΩ,ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ,ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΛΑΠΤΟΠ,ΡΟΛΟΓΙΑ κ.α. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΕΡΓΗ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις