Κωσταράκος: "Απαγορεύεται αυστηρά η στολή στη διαδήλωση".


Η “κόντρα” του Α/ΓΕΕΘΑ με τους στρατιωτικούς του ΣΥΣΜΕΔ κορυφώνεται εν΄ όψει της συγκέντρωσης του Σαββάτου. Με σήμα του ο Α/ΓΕΕΘΑ κάνει σαφές ότι η παρουσία στρατιωτικών με στολή στην συγκέντρωση απαγορεύεται αυστηρά.

Και αφού απαγορεύει τη στολή στη διαδήλωση καλεί τα στελέχη να υποβάλουν προτάσεις-παράπονα και αιτήματα “έχοντας το θάρρος της γνώμης τους και διατηρώντας την αξιοπρέπεια που αρμόζει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.


Τι θα κάνουν οι στρατιωτικοί; Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλος αριθμός στρατιωτικών οι οποίοι θα επιμείνουν να κατέβουν στο δρόμο με στολή, επικαλούμενοι δικαστικές αποφάσεις.

Ποιος θα κερδίσει; Το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι οι περισσότεροι στρατιωτικοί δεν έχουν πια να χάσουν τίποτα και αυτό δεν φαίνεται να το “μετράει” το ΓΕΕΘΑ.


onalert.gr

Το σχόλιο του Karavanas The Blog:" Η φυσική ηγεσία των Ενστόλων είναι μία. Στον όρκο τους αυτό ορίζεται σαφώς. Και δυστυχώς ή ευτυχώς η ηγεσία αυτή, εκτός από τις υποχρεώσεις των στελεχών οφείλει να προασπίζει και τα δικαιώματα τους..."

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο Κ.ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ?ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις