Η παράγκα μεταθέσεων-τοποθετήσεων διώξεων είναι εδώ και ζητά "πογκρόμ"

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Κώστας Ζιαζιάς είχε μιλήσει για “παράγκα” που λειτουργεί στο υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας. Και δυστυχώς αυτή την περίοδο που η χώρα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θύελλας όχι μόνο οικονομικής αλλά πρωτίστως εθνικής κάποιοι αποδεικνύνται εξαιρετικά ανεύθυνοι . Και ως συνήθως με “γαλάζιες” , “πράσινες” ή “τρικολόρ” κυβερνήσεις αυτοί είναι οι διάφοροι “παρατρεχάμενοι” των κομματικών μηχανισμών!


Η παράγκα για την οποία μίλησε ο πρώην Α/ΓΕΣ θεώρησε ότι μετά από τις τελευταίες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει το δικαίωμα -το καθήκον πιστεύουν οι …ένοικοί της- να ζητά προγκρόμ διώξεων ,”κεφάλια” ανθρώπων και επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα “επιχείρηση εκκαθαρίσεων” στα γραφεία Αρχηγών Γενικών Επιτελείων οι οποία μόλις ανέλαβαν! Η “λίστα” της παράγκας έχει να κάνει με πρόσωπα που είχαν την “ατυχία” να θεωρούνται άνθρωποι των προηγούμενων Αρχηγών! Ανεξαρτήτως ικανοτήτων και προσόντων. Στην “επιχείρηση” χρησιμοποιούνται και “δημοσιογραφικά πυρά” ,τα οποία προφανώς ευνοούν τη “λογική παράγκας”.Φημολογείται μάλιστα ότι ακόμη και σήμερα το πογκρόμ θα αρχίσει από συγκεκριμένο γραφείο Αρχηγού!

Δεν έχει κανένα νόημα ασφαλώς να αναφερθούμε και στις άλλες λίστες που είναι στα χέρια μας σχετικά με τις επανδρώσεις “επιλεγμένων” μονάδων με διπλάσιο προσωπικό από τις οργανικές θέσεις που προβλέπονται. Και που όλως τυχαίως οι μονάδες αυτές βρίσκονται σε εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα στις οποίες συμπτωματικώς εκλέγονται κάποιοι υπουργοί. Και μιλάμε για εκλογικές περιγρέρειες εκτός Αθηνών.

Το νόημα είναι ότι αντί όλοι μας να σοβαρευτούμε και να δούμε πως θα μπει η χώρα σε δρόμο σωστό , λειτουργούμε ακόμη με…παράγκες.

onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις