"Όργια" στις μεταθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων - Ποιος είναι ο "μάγειρας";

Όργια γίνονται στις μεταθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Και αυτό έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τα στελέχη, που ανέμεναν ότι αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή ,θα υπήρχε η ευαισθησία οι “κακές συνήθειες” άλλων εποχών να μην συνεχίζονται. Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο,δυστυχώς.

Ανώτερος αξιωματικός ο οποίος χειρίζεται αυτά τα “λεπτά θέματα” , “ενοχλεί” διαρκώς τα Επιτελεικά Γραφεία των Αρχηγών ζητώντας -με τρόπο όχι ιδιαίτερα ευγενικό- “ζητήματα” που πρέπει να “τακτοποιηθούν”! 

Οι επιλογές δεν είναι πια πολλές, αφού στην Λεωφόρο Μεσογείων και στο ΥΕΘΑ έχουν “τακτοποιηθεί” περίπου …200 στελέχη! Παρόλα αυτά , οι πιέσεις συνεχίζονται.

Ο “χειριστής” αυτών των θεμάτων είναι αξιωματικός ανώτερος ο οποίος από το 2000 έχει απομακρυνθεί μία φορά από το Λεκανοπέδιο Αττικής κι αυτή για να υπηρετήσει σε θέση του εξωτερικού!

Στις αρχές του 2000 υπηρέτησε στο εξωτερικό και από το 2004 έως και το 2010 υπηρετεί εντός ΥΕΘΑ! Υπερκομματικός θα πείτε ή μάλλον “δικομματικός”.

Τώρα η τύχη το έφερε ώστε να έχει αναλάβει την διαχείριση των μεταθέσεων, η οποία όμως έχει προκαλέσει μεγάλη οργή, εντός Ενόπλων Δυνάμεων. Μεταθέσεις που έχουν προκαλέσει προβλήματα σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ήδη καταγραφεί.

Η ευθύνη γι΄ αυτά τα θέματα βέβαια δεν μπορεί παρά να αποδίδεται και σους τέσσερις Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων που όπως δείχνουν τα στοιχεία και οι αριθμοί ανέχονται παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις. 

onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις