Κωσταράκος προς επιτροπή μισθολογίου: "Απαγορεύονται οι διαρροές"!


Η “πρεμιέρα” της επιτροπής που θα επεξεργαστεί το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών επισκιάστηκε από τις 
“συμβουλές”,”προειδοποιήσεις” ή κατά άλλους “απειλές” του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου, ο οποίος δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή δοαρροή των όσων λέγονται εντός της επιτροπής. Ίσως επειδή δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα.

Μετά τον αγιασμό στον οποίο ήταν παρόντες άπαντες οι Αρχηγοί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ,είπε μερικά λόγια απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς-μέλη της επιτροπής τα οποία ήταν κοφτά: “Δεν θέλω να υπάρξει καμία διαρροή”, ήταν το μήνυμα το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onalert συνοδεύτηκε από “προειδοποιήσεις”. Μένει να δούμε αν θα κατορθώσει να “στεγανοποιήσει” την επιτροπή ο Α/ΓΕΕΘΑ. Αλλά όπως και ο ίδιος θα καταννοεί το θέμα δεν είναι αυτό.

Η αγωνία των στελεχών για την διαμόρφωση του νέου μισθολογίου είναι κάτι παραπάνω από λογική και αναμενόμενη. Και αυτό ο Α/ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να το μετρήσει και να το αξιολογήσει. Είναι απόλυτο δικαίωμά του να ασχοληθεί με το πως θα κόψει τις διαρροές και όχι με την ουσία όσων θα συζητηθούν σ΄ αυτή την επιτροπή. Οι διαρροές, είναι δουλειά των δημοσιογράφων. Η προστασία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όμως είναι -ή θα έρπεπε να είναι- δουλειά του Αρχηγού τους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις