Η «Παράγκα» στο ΓΕΣ ζει και βασιλεύει

Από πληροφορίες που έχουμε, στις πρόσφατες μεταθέσεις των Σχων, που κοινοποιήθηκαν στις 25 Απρ 2013, έγιναν αρκετά «παρατράγουδα», που κυριολεκτικά παραβιάζεται παράφορα... ο Νόμος 3883/2010 (ΦΕΚ Α΄ 167) και η σχετική Υπουργική Απόφαση Φ.411/27/81060/Σ.172/ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΑΔΠ/Δ΄ (ΦΕΚ τ. Β΄ 378/9-3-11).

Για να γίνουμε ποιο σαφείς, υπάρχουν αδικίες «τρελές», όπως π.χ. αξκός που έχει αρκετά περισσότερα μόρια από άλλο αξκό, δεν μετατίθεται εκεί που επιθυμεί, γιατί; πολύ απλά, εκεί υπηρετεί τουλάχιστον για τέσσερα χρόνια και άνω αυτός που έχει «μπάρμπα στη Κορώνη» και ας έχει πολύ ποιο λιγότερα μόρια, δηλαδή δεν μετατίθεται ποτέ. Άλλη περίπτωση, αξκός παραμένει για τρίτο χρόνο δυσμενή μετάθεση, την στιγμή κατά την οποία οι άλλοι αξκοί δεν έχουν υπηρετήσει ούτε μια ημέρα σε δυσμενή μετάθεση, απλά έχουν «μπάρμπα στη Κορώνη» και αυτοί και πολλές άλλες περιπτώσεις.

Φυσικά αρκετοί αξκοί έχουν καταθέσει προσφυγές, όπως προβλέπεται από τον σχετικό Νόμο, βέβαια άπ’ ότι μας έχουνε πει δεν πιστεύουν σε θαύματα, διότι τα Επιτελεία προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, για να υποστηρίξουν τις περιπτώσεις των αξκών που διαθέτουν γνωριμίες, ειδικά γι’ αυτούς που έχουν έρθει οι εντολές από το ΥΕΘΑ (χαρτάκια με επιθυμίες).

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, δύο φορές έχει αναβληθεί η εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης Ραγκούση, διότι πολύ απλά τα «βύσματα», θα έμεναν άνεργα.

Αναρωτιούνται ορισμένοι γιατί τόσοι αξκοί υποβάλλουν «αιτήσεις αποστρατείας», φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν ανακοινωθούν και οι άλλες μεταθέσεις, ... τους επόμενους μήνες από παραιτήσεις, ...

(Ε.Σ.)http://staratalogia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7.html

Σχόλια

  1. Εγώ παρακαλώ 8 χρόνια να πάω να εργασθώ στην κύρια ειδικότητά μου, και συνέχεις προβάλλουν δικαιολογίες.
    Θα επενέλθω σύντομα να σας αναφέρω Μονάδα, ονόματα, στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις