ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στην Άμυνα : Βρήκαν τους 350 ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 150


Η απόφαση για την οριστική απόλυση όλων των εργαζομένων του ΥΠΕΘΑ (350 ατόμων ΓΕΣ,ΓΕΝ,ΓΕΑ,ΓΕΕΘΑ) κατηγορίας ΣΕΙΔ (προσωπικό σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου) είναι οριστική. 

Επειδή τα 350 άτομα περιπου κατηγορίας ΣΕΙΔ δεν ηταν αρκετά για να ικανοποιήσουν τον αριθμό (500) που είχε επιβληθεί απο το Υπουργειο Οικονομικών και την Τρόικα, αποφάσισαν να απολύσουν για να το συμπληρώσουν  και μόνιμο πολιτικό προσωπικό κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. 



Εδώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη  οτι η πλειονότητα των υπο απόλυση εργαζομένων ΣΕΙΔ κατέχουν καίριες θέσεις (ναυστάθμους, νοσοκομεία, τεχνικές και επιστημονικές υπηρεσίες όλων των επιτελείων κλπ). Ολοι  οι Ειδικοί Επιστήμονες και των τεσσάρων  Όπλων είναι κατηγορίας ΣΕΙΔ. Όλο σχεδόν το τεχνικό και εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό, σπάνιων και απαραίτητων ειδικοτήτων  και των δυο Ναυστάθμων του ΠΝ είναι κατηγορίας ΣΕΙΔ. 
Μετά τα παραπάνω, πέραν απί την προσωπική  αγωνία για το υπο απόλυση προσωπικό, θα πρέπει να λάβει πολυ σοβαρά υπόψη η Στρατιωτική Ηγεσία τις άμεσες επιπτώσεις στην λειτουργία γενικά των Ε.Δ. που βεβαιωμένα θα είναι πολυ μεγάλες και τα κενά των απολυμένων δυσαναπλήρωτα.  


onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις