Δείτε πως “τάπωσε” ο Αβραμόπουλος Σκοπιανό δημοσιογράφο!

Αν και η ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον είχε γνωστοποιήσει πως ο Έλληνας υπουργός θα κάνει μία και μόνο δήλωση, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμεινε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
 
Όταν ο κ. Αβραμόπουλος τότε ρώτησε το δημοσιογράφο την καταγωγή του, εκείνος απάντησε «από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια. Τότε ο Έλληνας υπουργός τον… έστειλε αδιάβαστο, λέγοντάς του στα αγγλικά «Τότε γιατί δεν μιλάς ελληνικά;», με αποτέλεσμα ο Σκοπιανός δημοσιογράφος να τα χάσει...
και να δώσει ετεροχρονισμένα μια δειλή και συγχρόνως πολύ προκλητική απάντηση στον κ. Αβραμόπουλο, μέσω Τwitter.
 
«O Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει τη νοοτροπία του “Έλληνα Μ@λ@κα”» έγραψε ο Σκοπιανός δημοσιογράφος,  κατηγορώντας τον υπουργό πως τον προσέβαλε, λέγοντας πως οι Μακεδόνες μιλάνε ελληνικά!
 
Όλος ο διάλογος είχε ως εξής:
 
Σκοπιανός δημοσιογράφος: «Μπορείτε να σχολιάσετε την διαμάχη μεταξύ “Μακεδονίας” – Ελλάδας»;
Αβραμόπουλος: «Από πού είστε
Σκοπιανός δημοσιογράφος: «Aπό τη “Μακεδονία”… “Μακεδονικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο”»
Αβραμόπουλος: «Τότε γιατί δεν μιλάς ελληνικά
 
Λίγο αργότερα, οργίασαν τα σκοπιανά ΜΜΕ εναντίον του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας. «Προσβολή Αβραμόπουλου. Αν είστε απ’ τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας», γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία;», γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24.

http://oktv.gr/avramopoulos-skopianos-dimosiografos/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις