"Οι έκτακτες μεταθέσεις δεν υπάγονται στον νόμο των τακτικών" !!!



Αυτή ήταν η απάντηση σε προσφυγή που έκανε στέλεχος καθώς ήταν στις έκτακτες μεταθέσεις Αυγούστου και ενώ έχει συμπληρώσει μόνο ένα χρόνο στην μονάδα που υπηρετεί !

 Σύμφωνα με mail του, στο Blog μας, αναφέρει ότι ενώ μετατέθηκε πέρυσι σε μονάδα (δεν αναφέρουμε το όνομα της), φέτος με τις έκτακτες μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν πριν λίγο καιρό μετατέθηκε σε άλλη μονάδα ( δεν αναφέρουμε το όνομα της). Το παραπάνω στέλεχος έκανε προσφυγή καθώς βάση νόμου απαγορεύεται η μετάθεση στελέχους σε ένα χρόνο αν η νέα μονάδα δεν ανήκει στον ίδιο Δήμο (όχι Νομό). Η απάντηση που έλαβε, λοιπόν, από τα αρμόδια "όργανα" ήταν η εξής: "Οι έκτακτες μεταθέσεις δεν υπάγονται στον νόμο των τακτικών μεταθέσεων". Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω περί του νομικού αυτού θέματος παρακαλούμε ας μας δώσει διευκρινήσεις καθώς το παραπάνω θέμα αποτελεί φλέγον ζήτημα για όλα τα στελέχη...

Σχόλια

  1. Του εριξαν τρελο δουλεμα. Απλα δεν ισχυει. Ας διαβασει τον νόμο, ας τους τον στειλει αμα θελουν και αν συνεχισουν να του αραδιαζουν τις ιδιες μπαρουφες, απλα ας παρει τηλεφωνο κατευθειαν στον διευθυντη του Ο-Σ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις