Έναρξη λειτουργίας νέου ιστότοπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Στον «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο νέος ιστότοπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Την απόφαση για τη δημιουργία του έλαβε τον Απρίλιο του 2012 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. 


            Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου ιστότοπου πραγματοποιήθηκε  από το Τμήμα Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Νέων Τεχνολογιών (ΤΠΕΝΤ) του ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του γραφείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου.
            Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νέος ιστότοπος υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από το στρατιωτικό προσωπικό του ΤΠΕΝΤ, με εργαλεία ανοιχτού λογισμικού και, το κυριότερο, χωρίς κανένα κόστος. Είναι αξιόπιστος και ασφαλής, φιλικός προς τον χρήστη και ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Είναι δε προσαρμοσμένος στα πρότυπα που καθορίζει το Ελληνικό Πλαίσιο Παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για όλους τους φορείς του Δημοσίου.

           Τέλος, επισημαίνεται ότι τον νέο ιστότοπο μπορεί κάποιος να επισκεφθεί εκτός των www.mod.mil.gr και www.mod.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypetha.gr. 
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)