23χρονος στρατιώτης νεκρός σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Στη διασταύρωση Πανοράματος-Χορτιάτη

Στο νοκοκομείο εσπευσμένα τρεις τραυματίες - Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη διασταύρωση Πανοράματος-Χορτιάτη.

Όπως έγινε γνωστό, νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε... ο 23χρονος οδηγός του ΙΧ, που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. Οι τρεις τραυματισμένοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Εκείνη την ώρα ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα ένα λεωφορείο και οι οδηγοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την σύγκρουση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου γκάζωσε για να προλάβει να επαναφέρει το αυτοκίνητό του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η μετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το λεωφορείο δίπλωσε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις