Επίδομα παραμεθορίου: Τι ανακοίνωσε ο Αβραμόπουλος στη Βουλή - Ποιοι θα το πάρουν


Για “δρομολόγηση επιπλέον ειδικής αποζημίωσης φύλαξης συνόρων για το προσωπικό που υπηρετεί στην παραμεθόριο”, μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δίνοντας ελπίδες για επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου για όσους υπηρετούν εκεί.

Που θα βρεθούν τα λεφτά τα οποία ο Σταϊκούρας αρνήθηκε να δώσει; Σύμφωνα με όσα είπε ο Αβραμόπουλος τα απαραίτητα κονδύλια...
“θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους”.

Αυτό που δεν διευκρίνησε ο Αβραμόπουλος είναι πότε θα αρχίσει η χορήγηση του επιδόματος.

Ακριβως το απόσπασμα της ομιλίας Αβραμόπουλου:

"Δρομολογούμε επιπλέον την ειδική αποζημίωση φύλαξης συνόρων για το προσωπικό μας που υπηρετεί στην παραμεθόριο, με κονδύλια που θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους". 

Σχόλια

  1. “θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους”. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ?ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΝΕΝΕΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατασταση εχει ξεφυγει τοσο που πλεον και τα παραμεθοριου να δωσετε δεν προκειται να σωσετε τιποτα.. Μαυρα μεσανυχτα για το στρατευμα εχετε.. Ειναι πιο δυσκολα απ'οτι φαινεται απ'εξω.. Με 100 και 200ευρω δεν σωζεται κανενας μας.. Θελει εκ βαθους μια ανανεωση σε ολες τις πλευρες το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta stelexi den exoyn na fane kai to fagito sta mageiria to petane sta skylia.vevaia an pas kai se rotisei o ypeythinos an exeis yphresia kai toy peis oxi rezili ton skylon tha se kanei zhto h aionia ellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις