"Η οικονομία μπορεί να γονάτισε όχι η Άμυνα" ,λέει ο ΥΕΘΑ υποσχόμενος "ανακούφιση" στρατιωτικών

“Η οικονομία μπορεί να έχει γονατίσει όχι όμως η Άμυνα”, ήταν το μήνυμα το ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου απο τη Λέσβο όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τη τελική φάση του Παρμενίωνα.

           
“Μπορεί η δημοσιονομική συγκυρία να έχει γονατίσει την ελληνική οικονομία. Δεν έχει γονατίσει όμως σε τίποτα το εύψυχον, αλλά και τις δυνατότητες του ελληνικού αμυντικού συστήματος”, είπε ο Αβραμόπουλος. “Η Ελλάδα παραμένει όρθια. Και ένα εκ των σημαντικότερων κομματιών του εθνικού μας συστήματος, είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις
           
Προς τα στελέχη όλων των βαθμίδων, από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη, θα ήθελα εξ’ ονόματος της Ελληνικής Πολιτείας σήμερα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
           
Η Πολιτεία, η ελληνική κοινωνία, ο ελληνικός λαός, εκφράζουμε όλοι την ευγνωμοσύνη μας στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί πράγματι επιτελούν το καθήκον τους με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, παρά το γεγονός ότι έχουν υποστεί από τους πρώτους τις επιπτώσεις από τη πίεση της δημοσιονομικής συγκυρίας.

Εμείς θα σταθούμε κοντά τους και σύντομα, θέλω να πιστεύω, όταν ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και πάλι απέναντι στις βασικές ανάγκες του έμψυχου δυναμικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με πρώτο εκείνο που έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια των ιδίων και των οικογενειών τους”, κατέληξε ο Αβραμόπουλος.     

onalert

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ...ΑΜΑ ΕΤΑΞΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΔΕΣΑΜΕ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ..ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...ΨΕΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα ρε μπράβο του υπουργού αυτό θα πω στην σπιτονοικοκυρά μου 16 χρόνια υπηρεσία 1080
    ευρώ σε μετάθεση αχούρι σπίτι 270 και ζήσε. θα τις πω όταν είναι να πληρωθεί το ενοίκιο να περιμένει την ανακούφιση των στρατιωτικών αφού το είπε ο υπουργός ΨΕΜΑΤΑ να λέει.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις