ΓΕΣ: Μέτρο για το προσωπικό

Ένα σημαντικό μέτρο για το σύνολο του μόνιμου και στρατεύσιμου προσωπικού του έλαβε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) το οποίο απέδειξε ότι ακόμα και στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς, μπορεί να ληφθεί μέριμνα προσωπικού, χωρίς να επιβαρύνεται ο αμυντικός προϋπολογισμός που όπως είναι γνωστό συνεχώς μειώνεται.

Στο πλαίσιο λοιπόν τη μέριμνας προσωπικού, ο Ελληνικός Στρατός, με ενέργειες του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έκλεισε σύμβαση με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών για χορήγηση έκπτωσης 15% επί της κανονικής τιμής στο σύνολο του μονίμου και στρατεύσιμου προσωπικού του Στρατού Ξηράς που μετακινείται χωρίς την χρήση κατάστασης επιβίβασης, με την επίδειξη της στρατιωτικής του ταυτότητας.
Έστω και αργά έγινε αντιληπτό ότι εκτός από θεσμός ασφάλειας και άμυνας, ο Ελληνικός Στρατός αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις συνολικά, αποτελούν ως σύνολο προσωπικού «καταναλωτή» καθημερινών υπηρεσιών και προϊόντων. Και όπως είναι φυσικό ο μεγάλος «καταναλωτής» εφόσον διαπραγματευτεί επιτυγχάνει καλύτερες τιμές…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις