ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρός αστυνομικός και δύο Αλβανοί από πυροβολισμούς στα σύνορα

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρός αστυνομικός και δύο Αλβανοί από πυροβολισμούς στα σύνορα
ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρός αστυνομικός και δύο Αλβανοί από πυροβολισμούς στα σύνορα
Ένας 43χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με δύο Αλβανούς κακοποιούς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και 2 ένοπλών Αλβανών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας.

Νεκροί έπεσαν και οι δύο Αλβανοί.
Ο νεκρός είναι συνοριοφύλακας του συνοριακού σταθμού Πύλης Φλώρινας. Λίγο πριν τη μια το πρωί, τρεις αστυνομικοί έφτασαν για έλεγχο σε μια καλύβα, σε μια περιοχή στη Φλώρινα.
Η συγκεκριμένη καλύβα, ελέγχεται κάθε φορά από τους συνοριοφύλακες. Κατά την είσοδο του ενός εκ των τριών αστυνομικών μέσα, βρισκόταν ο ένας από τους Αλβανούς τυλιγμένος με μια κουβέρτα. Ο αστυνομικός στρέφει τον φακό προς το μέρος του και του λέει «Αστυνομία, πέρνα έξω».
Εκείνος μίλησε στη μητρική του γλώσσα με έναν ακόμα Αλβανό, ο οποίος βρισκόταν στο βάθος. Ο αστυνομικός τότε γυρνά τον φακό προς το μέρος του και διαπιστώνει ότι κρατούσε καλάσνικοφ. Τότε ο Αλβανός άνοιξε πυρ.
Από τα πυρά τραυματίστηκε ο 43χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Ένας από τους αστυνομικούς που ήταν στην ομάδα, πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν Αλβανό. Αμέσως μετά, ο δεύτερος, αψηφώντας τις προσταγές των αστυνομικών προσπάθησε να πιάσει το καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτός τα πυρά των αρχών και να καταλήξει.
Αυτή την ώρα αναμένεται να συλλέξουν από τα πτώματα των Αλβανών τα δακτυλικά αποτυπώματα προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί.

Δείτε το βίντεο του Mega:

onalert

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις