«ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ» ! Τα «παπαγαλάκια» εν δράσει.

Στην αποψινή βραδινή εκπομπή του Εtv ο Άκης Παυλόπουλος και ο γνωστός Κώνστας είχαν βγάλει προβοκατόρικο τίτλο στο δελτίο ειδήσεων που έλεγε: «ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ».
Λίγο αργότερα ο Τράγκας, στην δικιά του εκπομπή «ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ», ανέφερε ότι τέτοιοι τίτλοι σαν τον υπόψη είναι προβοκατόρικοι (00:54 2ου βίντεο). Επίσης, η κατάσταση πανικού της κυβέρνησης από την απόφαση του ΣτΕ, τα όσα είπε ο Σταϊκούρας στους FT για το 1 δις, ο υπολογισμός του κόστους της απόφασης έως 500 εκατομ. ευρώ από αξιωματούχο του ΥΠΟΙΚ, καθώς και άλλα «παπαγαλάκια» από ΣΚΑΪ, ΜΕGA κ.λπ. προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα με στόχο την καθυστέρηση της καταβολής των αναδρομικών και την επαναφορά των μισθών των στρατιωτικών - ενστόλων στα επίπεδα του 2012. Παρακάτω παραθέτουμε 2 βίντεο (Παυλόπουλου - Τράγκα) καθώς και φωτό με τον παραπάνω τίτλο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση ή αναπαραγωγή των σχετικών βίντεο:ΒΙΝΤΕΟ 1: Ο Παυλόπουλος προβοκάρειΒΙΝΤΕΟ 2: Ο Τράγκας λέει στο 00:54 για τον προβοκατόρικο τίτλοΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

http://staratalogia.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις