Στον ανακριτή για τον "ηλεκτρονικό πόλεμο"

Image
Την Δευτέρα θα παρουσιαστεί στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση με το πρόγραμμα ηλεκτρονικού πολέμου ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε σήμερα υπό πλήρη μυστικότητα και πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.
Η υπόθεση αφορά στις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε 19 άτομα για το πρόγραμμα που ανεπιτυχώς ανέλαβε να φτιάξει η εταιρεία SONAK .

Αδιαμφίσβητο γεγονός είναι ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει υποστεί βλάβη, όπως επίσης είναι γεγονός ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει δικαιώσει την SONAK αναγνωρίζοντας και δική της ζημία με την επιδίκαση της επιστροφής των εγγυητικών της προκαταβολής των 35.000.000 και την καταβολή του ποσού 3.000.000 περίπου ευρώ.
Όμως ο Ελληνικός Στρατός συνεχίζει να μην καλύπτει τις επιχειρησιακές ανάγκες Ηλεκτρονικού Πολέμου (18 παρεμβολείς και 11 κέντρα ακροάσεως) για τις οποίες έχει πληρώσει μάλιστα την προαναφερθείσα προκαταβολή.

Βέβαια το όνομα του κ. Λιακουνάκου έχει αναφέρει και ο Κάντας με την γνωστή ιστορία για το σακ- βουαγιάζ με τα χρήματα που λέει ότι του άφησε στο γραφείο του.

http://www.onalert.gr/stories/o-liakounakos-tin-deytera-ston-anakriti

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις