Τουρκία: Κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους σε ζωντανή μετάδοση στην TV

Να σπάσει τον όλεθρο ο οποίος έρχεται, επιχείρησε ο Ρ.Τ. Ερντογάν, στήνοντας θέμα με την κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους.
Φαίνεται πως η τουρκική κυβέρνηση είχε προετοιμάσει τα μέσα ενημέρωσης, διαρρέοντας την πληροφορία περί επικείμενης κατάρριψης αεροσκάφους και αυτά είχα στηθεί για να κάνουν ζωντανή μετάδοση.

Η τηλεόραση επικαλούμενη στρατιωτική πηγή μετέδωσε ότι ο χειριστής του μαχητικού κατάφερε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα πιλότου.




Ο Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας του κατέρριψαν ένα συριακό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, όπως είχαν μεταδώσει αρχικά τα τουρκικά ΜΜΕ.

"Ένα συριακό (μαχητικό) αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο μας. Τα F-16 μας απογειώθηκαν και έπληξαν τον στόχο. Γιατί; Γιατί αν παραβιάσεις τον εναέριο χώρο μου, θα δεχτείς ισχυρό πλήγμα ύστερα από αυτό", είπε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη βορειοδυτική Τουρκία ενόψει των δημοτικών εκλογών της 30ης Μαρτίου.

Το αεροπλάνο κατερρίφθη σε περιοχή στα βόρεια σύνορα με την Τουρκία, όπου μαίνονται οι συγκρούσεις ανάμεσα στους αντικαθεστωτικούς και τις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με ακτιβιστές και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Δείτε το βίντεο στο παρακάτω λινκ του φιλικού ιστολογίου http://5klik.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις