Στις Κάλπες την 25 Μαΐου οι Στρατιωτικοί, εν αναμονή των Μεταθέσεων

Αναμένοντας τις κοινοποιήσεις των μεταθέσεων ο κύριος όγκος των στελεχών ΕΔ θα προσέλθουν την προσεχή Κυριακή στις κάλπες για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.

Φαίνεται τα «μαγειρέματα» είναι... αρκετά και διαρκούν ημέρες.

Όσο περνάει ο καιρός, η αγωνία μεγαλώνει, αφού θα πρέπει, όσα στελέχη μετατεθούν, να γνωρίζουν έγκαιρα που θα «πάνε», προκειμένου να κάνουν τον σωστό οικογενειακό προγραμματισμό τους. Δυστυχώς, όπως λέει και η παροιμία: «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα», απάντηση δεν θα πάρουν.

Πάντως από τις πρόσφατες φετινές μεταθέσεις των Συνταγματαρχών διαπιστώθηκαν «παράξενες» καταστάσεις και τοποθετήσεις, όπως:

α. Αξιωματικοί μετατίθενται και αλλάζουν θέσεις στο εξάμηνο!!! Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Ή το προηγούμενο Συμβούλιο Μεταθέσεων έκανε λάθος τοποθέτηση ή φέτος έλαβε λάθος απόφαση!!!
β. Αξιωματικοί παραμένουν στις ίδιες θέσεις για έβδομο χρόνο (7 έτη) και άνω!!! Μάλλον αυτοί πρέπει να έχουν... «μοναδικά» προσόντα ή τους έχουν... ξεχάσει ότι υπάρχουν. Ταυτόχρονα άλλοι μετατίθενται στο ένα ή στα δύο χρόνια.

Αυτά βλέπουν τα στελέχη που περιμένουν με αγωνία να εκδοθούν οι μεταθέσεις τους και ετοιμάζουν από τώρα τις προσφυγές.

Άλλωστε απ’ όσο γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι στρατιωτικοί που κατέφυγαν δικαστικώς, λόγω μετάθεσης, δικαιώθηκαν και έλαβαν και χρηματική αποζημίωση!

Να αναμένουμε και φέτος «θερμό» καλοκαίρι, με παραιτήσεις και δικαστικούς αγώνες;

(Ε.Σ.)

http://staratalogia.blogspot.gr/2014/05/25.html

Σχόλια

  1. 25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν.......
    τώρα το θέμα είναι το ποιοι φεύγουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις