Οι «μνηστήρες» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρόντες στον Έβρο

Οι φερόμενοι υποψήφιοι να διαδεχτούν τον Δ. Αβραμόπουλο στον υπουργικό θώκο, έδωσαν το παρών στην τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων 2014», όπου την παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός.

Μεταξύ των «γαλάζιων μνηστήρων», στο παρατηρητήριο «Αετός» του πεδίου ασκήσεων του ακριτικού Έβρου βρέθηκαν και... επιχείρησαν να υπογραμμίσουν την παρουσία τους στον Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Όλοι βέβαια ήταν προσκεκλημένοι από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Πολλοί... κακοπροαίρετοι αναρωτήθηκαν αν δεν υπήρχε θέμα διαδοχής του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα ήταν πρωί - πρωί οι φερόμενοι διάδοχοι στον ανεμοδαρμένο Έβρο, σε απόσταση αναπνοής από τον πρωθυπουργό;

Πάντως αποτελεί κουίζ για το ποιος θα είναι τελικά ο «εκλεχτός» ο οποίος θα διαδεχτεί τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς αυτή τη στιγμή έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά και πρέπει να απαντήσει το Πεντάγωνο σε μεγάλες προκλήσεις. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν την τοποθέτηση ενός ικανότατου πολιτικού.

(spirospero.gr)

http://staratalogia.blogspot.gr/2014/10/blog-post_65.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις