Mόνο ο ένας από τους δυο θα εκτελεί υπηρεσίες, όταν και οι δύο σύζυγοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Από τις πρώτες κιόλας ώρες ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έδειξε ότι θέλει και μπορεί να «αφήσει εποχή» με το έργο του στο υπουργείο.
Μπορεί να βρήκε (σύμφωνα με δημοσιεύματα) ένα «βουνό» από εκκρεμότητες αλλά ιεραρχώντας τα θέματα σύμφωνα με τις ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και εξαγγέλλοντας άμεσες λύσεις για τα περισσότερα από αυτά, φαίνεται να κερδίζει εξ αρχής τις εντυπώσεις...
και ήδη να χτίζει έναν «μύθο» γύρω από το όνομα του. Βέβαια φτάνει όλα αυτά που εξαγγέλλονται καθημερινά να υλοποιηθούν και να μη μείνουν απλά εξαγγελίες. 

Ένα θέμα που βρίσκεται σε συζητήσεις αλλά δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό, είναι η πρόταση που υπάρχει στον Υπουργό, να απαλλάσσεται των 24ώρων υπηρεσιών ο ένας από τους δυο συζύγους, όταν αυτοί υπηρετούν και οι δυο στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Καλά πληροφορημένες πηγές μας, που βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Πάνο Καμμένο, μιλούν για πρόταση που βλέπει πολύ «ζεστά» το Υπουργείο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα κιόλας να υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Βέβαια μέχρις στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες ως προς τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου ευεργετήματος, ούτε για τις προϋποθέσεις που πρέπει να υφίστανται προκειμένου τα ζευγάρια που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις