Απάντηση Καμμένου προς Σουλτς: Τώρα είναι η σειρά σου!


“Πρόεδρε Mάρτιν Σουλτς είναι η σειρά σου τώρα θυμάσαι;” απάντησε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, παραθέτοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς απέρριψε ως απαράδεκτη ερώτηση...
του τότε ευρωβουλευτή, και νυν υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή, προς την Κομισιόν για μίζες γερμανικών εταιριών με αποτέλεσμα η ερώτηση να “μπλοκαριστεί”.


Συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ αφήνουν υπόνοιες ότι ο κ. Σουλτς έχει σχέση με τη γερμανική εταιρεία εξοπλιστικών συστημάτων Rheinmetall Defence Electronics (RDE).




Σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung, ο Μάρτιν Σουλτς είναι και πάλι άκρως επικριτικός για τον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες τού επανέλαβε ότι είναι λάθος ο συνασπισμός με τους ΑΝΕΛ, και πως ακόμα και “ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο.”



http://kranosgr.blogspot.gr/2015/03/blog-post_849.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις