Ο Παυλόπουλος στηρίζει Καμμένο

Επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συνάντηση με τον υπουργό και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στις 12:30. Κι αυτό, ενώ... οι πρόεδροι της Δημοκρατίας -ως είθισται- δεν επισκέπτονται υπουργεία. Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο, η απόφαση του Προκόπη Παυλόπουλου έχει ξεχωριστή σημασία. Και φυσικά δεν περνά απαρατήρητη ούτε από τον κοινό τόπο πολιτικής καταγωγής των δύο ανδρών.

Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωρίζεται καλά με τον Πάνο Καμμένο, από την εποχή που και οι δυο βρίσκονταν στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Η συμβολική συνάντηση των δύο ανδρών στο Πεντάγωνο θα έχει διπλό χαρακτήρα. Πρώτα απ’ όλα, ο Παυλόπουλος θα αποδώσει τις τιμές που αξίζουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς τυπικά είναι επικεφαλής αυτών. Μάλιστα, η εξωτερική πολιτική και η στάση του νέου ενοίκου του προεδρικού μεγάρου απέναντι σε ζητήματα εθνικά θα αποτελέσουν βασικό κορμό της πενταετούς θητείας του. Άλλωστε, ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Καραμανλή επί χρόνια, ιδίως την περίοδο που ο τελευταίος ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Εκτός αυτού, όμως, ο Παυλόπουλος, με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, θα τιμήσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος είναι και κυβερνητικός εταίρος. Ως εκ τούτου, μια νέα περίοδος ξεκινά με την ανάληψη των καθηκόντων του στην Προεδρία, αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Καμμένου κατά τη μνημονιακή περίοδο.

(ΤΟ ΧΩΝΙ 15/03/2015 – Σ.Λ.)

http://staratalogia.blogspot.gr/2015/03/blog-post_17.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις