Τι λέει το ΥΠΕΘΑ για το έγγραφο φωτιά του Οικονομικών που "βάζει χέρι" στα κονδύλια των ΕΔ

Image
“Το ΥΠΕΘΑ έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που του χρειάζονται σε κωδικούς και δεν θα υπάρξει πρόβλημα από το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών για επιστροφή αδιάθετων κονδυλίων στο υπουργείο Οικονομικών”. Κορυφαία πηγή του ΥΠΕΘΑ επιβεβαίωσε στο Onalert.gr το περιεχόμενο του εγγράφου του υπουργείου Οικονομικών προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί:


•Όλα τα χρήματα που έχουν εξοικονομηθεί αυτό το δίμηνο έχουν μπει σε συγκεκριμένους κωδικούς από τους οποίους θα εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες ανάγκες των ΕΔ, όπως συντηρήσεις και τεχνική υποστήριξη οπλικών συστημάτων.

•Το ίδιο ισχύει και για τα χρήματα που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει πει δημόσια ότι έχει εξασφαλίσει για την αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών.

Και μόνο η αποστολή του εγγράφου στο ΥΠΕΘΑ βεβαίως δείχνει ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο μη περαιτέρω. Κι αν η πρόβλεψη που έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης το πρωί στο Mega σύμφωνα με την οποία στις 24 Απριλίου θα έχουμ πάρει χρήματα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί.


onalert

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις