Στον «αέρα» το επίδομα παραμεθορίου των Στρατιωτικών

ΕΡΩΤΗΣΗ Γ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ. ΑΒΕΒΑΙΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ

ΑΜΦΙΒΟΛΟ είναι εάν θα καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και ΕΠΟΠ τον Οκτώβριο, ενώ δεν έχει δοθεί τους μήνες... Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, επισημαίνει σε ερώτησή του προς τον υπουργό Αμύνης ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ταυτόχρονα τονίζει ότι τα υπόλοιπα έχουν καταβληθεί κατά τέτοιον τρόπο που δημιουργήθηκαν τόσο μεγάλα προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε σε ορισμένες περιπτώσεις στρατόπεδα κινδύνευσαν να τους κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα (!).

Ειδικότερα, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Πάνο Καμμένο ο Γ. Κεφαλογιάννης και συνυπέγραψαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Τοσούλας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Χρήστος Μπουκώρος, αφού αναφέρουν ότι «παραμένει αβέβαιη η καταβολή του επιδόματος τους εναπομείναντες μήνες του τρέχοντος έτους», παρατηρούν ότι «ο τρόπος που επέλεξε η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να το καταβάλει, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των Ε.Δ., αφού ανάγκασε τα Επιτελεία να περιορίσουν κρίσιμες δαπάνες (συντήρηση εγκαταστάσεων, μεταφορικών μέσων, υλικά υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ.), φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να κινδυνεύουν με διακοπή ρεύματος τα στρατόπεδα από τη ΔΕΗ, καθόσον δεν είχαν εξοφληθεί οφειλόμενοι λογαριασμοί από το 2014».

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για να διαβάσετε την σχετική ερώτηση στα πλαίσια του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ με θέμα «Σχετικά με την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενοπλων Δυνάμεων»:

Click
Click

(Ε.Τ. 17/10/2015 – ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ)
http://staratalogia.blogspot.gr/2015/10/blog-post_18.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις