Δωρεά του Πάνου Κυριακόπουλου στην 180η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων «ΧΩΚ»

Δωρεά του Πάνου Κυριακόπουλου στην 180η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων «ΧΩΚ»
Στην 180η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων «ΧΩΚ», στο Καπανδρίτι Αττικής,  έγιναν το πρωί της Τρίτης τα εγκαίνια των νέων διαμερισμάτων των αξιωματικών της μονάδας (συνολικά πέντε στον αριθμό, πλήρως επιπλωμένα), που ανεγέρθηκαν με δωρεά του κ. Πάνου Κυριακόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του STAR ΙΝVESTMENTS.

Τα νέα διαμερίσματα των αξιωματικών της μονάδας έρχονται ως συνέχεια του εκσυγχρονισμού της Λέσχης Αξιωματικών, των ΚΨΜ και του γυμναστηρίου της μονάδας, το κόστος των οποίων επίσης είχε αναλάβει προσωπικά ο κ. Κυριακόπουλος και είχε δωρίσει τον Ιούνιο του 2012, αναβαθμίζοντας καθοριστικά το επίπεδο διαβίωσης αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών της μονάδας.
Πρώτος διοικητής της Μοίρας ήταν ο Όθωνας Κυριακόπουλος, πατέρας του Πάνου Κυριακόπουλου, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής του Κλάδου Αεράμυνας του Πυροβολικού μας.Έφτασε μέχρι το βαθμό του αντιστρατήγου  και πέθανε το 2011.
Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης, καθώς και ο Πάνος Κυριακόπουλος και η μητέρα του, σύζυγος του Όθωνα Κυριακόπουλου. Μίλησαν ο Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης, καθώς και ο Πάνος Κυριακόπουλος που έλαβε το θυρεό του υπουργείου Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο. Ο Α/ΓΕΣ του δώρισε αντίγραφα από τον προσωπικό στρατιωτικό φάκελο του Όθωνα Κυριακόπουλου και ο Διοικητής της Μοίρας «ΧΩΚ» του δώρισε ένα μοντέλο του αντιπυραυλικού συστήματος σε μικρογραφία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις