ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΙ ΝΕΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΙ ΝΕΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.
1)ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ. ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΠΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΗ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ PATRIOT-3 ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ...

.
2)Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ 24ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ). ΤΟ ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ-24 ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ , Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
3)ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΠΗΡΞΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΦΙΛΙΠ ΜΠΡΙΝΤΛΑΒ USAF ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ USMC , ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΛΙΛ ΑΚΑΡ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!)
4)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ THN ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΥΤΙΚΟ-AΡΑΒΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
ΕΚ ΝΕΟΥ ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ(ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ....)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)