Γκρουπ αδειών Πάσχα για το 2016Τα φετινά γκρουπ αδειών του Πάσχα για το 2016 θα είναι:
το 1ο από 26 Απριλίου έως 4 Μαίου και 2ο από 5 έως 12 Μαίου 2016.
 Όπως πάντα, εδώ μαθαίνετε πρώτοι όλα τα σημαντικά που αφορούν τους ένστολους !! 


Κάντε ένα Like  στη σελίδα μας για να ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι νεότερο !
ή 
Κάντε follow στη σελίδα μας στο Twitter: 

Συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε καθημερινά με όλα όσα σας ενδιαφέρουν και χωρίς περιττές αναρτήσεις και "επισκέψεις" ...Το Karavanas The Blog δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σας σε θέματα εθνικής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής. 
Εδώ μαθαίνετε πρώτοι για όλα τα φλέγοντα και τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Χωρίς περιττά άρθρα που κουράζουν και κάνοντας όλη τη "βρώμικη" δουλειά, συλλέγοντας τις καλύτερες, σημαντικότερες και πιο επίκαιρες ειδήσεις από όλα τα sites στρατιωτικού ενδιαφέροντος, αλλά και ειδήσεις που μαθαίνετε ΠΡΩΤΑ εδώ, αρκούν μερικά λεπτά στο δικό μας site για να είστε πάντα ενημερωμένοι ! 

Σχόλια

  1. καλα θα ηταν για αλλη μια χρονια να κοιτανε λιγο τα γκρουππ να συμβαδιζουν λιγο κ μετα σχολεια...τι να την κανεις την αδεια αν ειναι να μην πας πουθενα γιατι εχουν σχολειο...καποτε τα υπολογιζαν κ αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα θα ηταν για αλλη μια χρονια να κοιτανε λιγο τα γκρουππ να συμβαδιζουν λιγο κ μετα σχολεια...τι να την κανεις την αδεια αν ειναι να μην πας πουθενα γιατι εχουν σχολειο...καποτε τα υπολογιζαν κ αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όχι σε κάποια Μονάδα του Έβρου αλλά σε Μονάδα της Αττικής. Στον ΑΟΟΑ που εκδόθηκε διαταγή για αλλαγή των ημερών αδείας του Πάσχα και μειώθηκαν αυτές στο μισό. Χωρίς σχόλια για τους Μόνιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)