Φωτογραφία ντροπή από τη Λήμνο με σκισμένη ελληνική σημαία στο Κάστρο της Μύρινας!

simaia_limnos

 

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο Κάστρο της Μύρινας στην Λήμνο. Σ΄ ένα ακριτικό νησί η σημασία του οποίου δεν χρειάζεται να εξηγηθεί.

Η κατάσταση της ελληνικής σημαίας ή μάλλος ότι έχει απομείνει απ΄ αυτή δεν τιμά κανέναν μας. Δεν πρόκειται για τυπολατρεία ή κάτι αντίστοιχο. Είναι θέμα εικόνας της χώρας .Δεν είναι λεπτομέρεια.
Το ένα σκισμένο κομμάτι της σημαίας είναι πεσμένο στα ερείπια.
Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον υπεύθυνος για την σημαία ήταν ο στρατός.Κάθε Κυριακή άγημα κάνει έπαρση και υποστολή.
Όπως μας πληροφόρησαν από το νησί η ευθύνη για τη σημαία στο Κάστρο της Μύρινας,ανήκει στον δήμο! Στον οποίο αεπυθύνθηκαν αλλά αυτό το χάλι της φωτογραφίας …παραμένει.
simaia_limnos2
simaia_limnos3
http://www.militaire.gr/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%B9%CF%83/

Σχόλια

  1. Να πάει η Στρατονομία που κάνει την έπαρσή της με τιμές από το μουσικό τμήμα του Στρατού Ξηράς της Λήμνου, να την υποστείλει και να βάλει νέα. 3 σημαίες είχαμε στο γραφείο μας οι Στρατονόμοι!!! Ντροπή!!! Και η σκισμένη σημαία σύμφωνα με την διαταγή καίγεται, δεν πετιέται έτσι... άντε να πούμε... 322 ΕΣΣΟ, 11.2012 - 02.2013 Ομάδα Στρατονομίας Λήμνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις