Την παρουσία Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά προανήγγειλε ο Τόσκας !

Την παρουσία Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά προανήγγειλε ο Τόσκας
Την παρουσία Τούρκων παρατηρητών σε ελληνικά νησιά οι οποίοι θα φροντίζουν για την γρήγορη προώθηση μεταναστών στην Τουρκία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Νίκος Τόσκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Το πρωτόκολλο προθέσεων που υπογράψαμε στη Σμύρνη είναι μια επιτάχυνση του υπάρχοντος πρωτοκόλλου προώθησης  μεταναστών στην Τουρκία του 2002. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκονται Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά οι οποίοι θα φροντίζουν ώστε να γίνεται γρηγορότερα η προώθηση και μέσα σε 48 ώρες να επιστρέφονται οι μετανάστες, αυτοί που δεν χρήζουν προστασίας, στην Τουρκία.» επεσήμανε.
Περιγράφοντας τη διαδικασία ο κ. Τόσκας εξήγησε ότι ο Τούρκος παρατηρητής «θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας, θα υπογράφει ένα "πρωτόκολλο παραλαβής» και θα πηγαίνει τους ανθρώπους στη χώρα του.»
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:
http://www.enikos.gr/politics/376442,Thn-paroysia-Toyrkwn-parathrhtwn-se-ellhnika-nhsia-proanhggeile-o-Toskas.html

Κάνοντας όλη τη "βρώμικη" δουλειά ...

Κάντε ένα Like  στη σελίδα μας για να ενημερωθείτε άμεσα για ό,τι νεότερο !
ή 
Κάντε follow στη σελίδα μας στο Twitter: 

Συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε καθημερινά με όλα όσα σας ενδιαφέρουν και χωρίς περιττές αναρτήσεις και "επισκέψεις" ...



Το Karavanas The Blog δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σας σε θέματα εθνικής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής. 
Εδώ μαθαίνετε πρώτοι για όλα τα φλέγοντα και τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Χωρίς περιττά άρθρα που κουράζουν και κάνοντας όλη τη "βρώμικη" δουλειά, συλλέγοντας τις καλύτερες, σημαντικότερες και πιο επίκαιρες ειδήσεις από όλα τα sites στρατιωτικού ενδιαφέροντος, αλλά και ειδήσεις που μαθαίνετε ΠΡΩΤΑ εδώ, αρκούν μερικά λεπτά στο δικό μας site για να είστε πάντα ενημερωμένοι ! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις