Στέλνουν στελέχη των ΕΔ σε hot spots χωρίς εμβολιασμό για μεταδοτικές ασθένειες!

shadows_soldiers

 

Χωρίς καν να έχουν εμβολιαστεί για να προστατευθούν από επικίνδυνες για την υγεία τους μεταδοτικές ασθένειες παίρνουν απόσπαση στελέχη των ΕΔ για hot spots και κέντρα εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών.

Από χθες στελέχη του ΠΝ έχουν λάβει ονομαστικά σήματα άμεσης εκτέλεσης για να αποσπαστούν στο κέντρο προσφύγων στο Λαύριο. Εκεί φιλοξενούνται ήδη 400 πρόσφυγες και μετανάστες. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη αν κάποιος απ΄ αυτούς τους ανθρώπους έχει κάποια μεταδοτική ασθένεια.
Η προβλεπόμενη διαδικασία επιβάλλει το προσωπικό των ΕΔ -αλλά και όποιου άλλου- που θα έρθει σε επαφή μ΄  αυτούς τους ανθρώπους να έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον 20 ημέρες πριν . Η πίεση που υπάρχει όμως στην διαχείριση του προσφυγικού φαίνεται ότι δεν επιτρέπει να γίνουν σωστά ούτε τα προβλεπόμενα.
Είναι λοιπόν λογικό να υπάρχει δυσαρέσκεια στα στελέχη που καλούνται να βοηθήσουν,θέλουν να το κάνουν αλλά δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν τους εξασφαλίζουν ούτε τα αυτονόητα. Όπως για παράδειγμα η προστασία της υγείας τους.
Militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)