ΠΝΙΓΜΟΣ! Από 10 ως 25% ΚΑΤΩ οι συντάξεις στρατιωτικών με το νέο ασφαλιστικό

jump

 

Όσοι στρατιωτικοί αποφάσισαν να φύγουν από την υπηρεσία μέχρι τις 31/12/2014 μπορούν να αισθάνονται απολύτως δικαιωμένοι με την επιλογή τους. Θα είναι οι μοναδικοί που δεν έχασαν. Από εκεί και πέρα όλοι όσοι επέλεξαν να μείνουν θα “επιβραβευθούν” από την ελληνική Πολιτεία με βαρύτατη περικοπή της σύνταξης που θα πάρουν! Η δικαιοσύνη …βασιλεύει στην Ελλάδα είναι γνωστό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάγνωσση του νέου ασφαλιστικού οι στρατιωτικοί που θα αποχωρούν από το στράτευμα μετά από τη ψήφιση του νόμου θα πάρουν “κουτσουρεμένες” συντάξεις σε ποσοστό από 10 ως 25%! Η σύνταξή τους δεν θα βασίζεται πλέον στο βαθμό αποχώρησής τους αλλά θα υπολογίζεται με βάση τον μέσο όρο των αποδοχών από το 2002 κάτι που οδηγεί σε μεσοσταθμική μείωση 10-25%!!!
Χωρίς αμφιβολία   όπως γράψαμε   στο Militaire.gr  πρόκειται για τιμωρία και μάλιστα σκλρή για όσους αποφάσισαν να παραμείνουν και να τραβήξουν το κουπί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)