Οι Σκοπιανοί “είδαν” παραβίαση με το μάτι και γράφουν για τη “παραλλαγή” Καμμένου!

kammenos_skopia
Η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού TELMA των Σκοπίων, επικαλούμενη πηγές από τις ΕΔ των Σκοπίων μετέδωσε ότι την 14 Απριλίου  16 (10:30-10:50) πραγματοποιήθηκαν πτήσεις αρκετών ελληνικών στρατιωτικών αεροσκαφών στον ελληνικό εναέριο χώρο κοντά στα σύνορα με την πΓΔΜ.  Σύμφωνα με την ανάρτηση,
στελέχη των ενόπλων δυνάμεων των Σκοπίων παρατήρησαν οπτικά από εδάφους ότι ένα από τα αεροσκάφη, τύπου Phantom, εισήλθε εντός του εναερίου χώρου των Σκοπίων σε βάθος περίπου 1.000 μέτρων.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων MIA, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των Σκοπίων δήλωσε στο πρακτορείο ότι δεν έχει καταγράψει περιστατικό παραβίασης του εναερίου χώρου των Σκοπίων.
Σύμφωνα με το πρακτορείο η πτήση των ελληνικών αεροσκαφών στα σύνορα με τα Σκόπια πραγματοποιείται στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους μετανάστες να απομακρυνθούν από τον αυτοσχέδιο καταυλισμό της Ειδομένης.
Η ίδια ιστοσελίδα ασχολείται εκτενώς με τη στολή παραλλαγής του Καμμένου και την άσκηση που διέταξε.
Militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)